Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad skal vi gøre for at oprette Pa-system til udendørs begivenhed?

Nov 14, 2018

Wrong-syst

I dag modtog vi et smukt billede af et 3000-personers udendørs arrangement fra en af vores kunder. Han bruger vores 16 stk. Aero 50 dual 15-tommers 3-vejs line array og 20 pcs Cerwin Vega 18 "subwoofer. Som vi kan se på ovenstående billede er der skinnende hav, blå himmel, grønt græs ... osv. Hvad en smuk udsigt der! Men kan du finde ud af en fejl i denne PA systemopsætning? Er der noget forslag til ham? Vi har fundet ud af flere fejl her:

Fejl en:

De 18 tommer subwoofere bør ikke lægges på truss desk. Det er bedre at placere subwooferkabinetter på jævnt underlag, så det vil have harmonisk baslyd.

Fejl to:

18-tommers bashøjttaler bør samles under midten af scenen, så de kan gøre baslyden med mere lang udflugt og lyd mere voldsom.

Fejl tre:

Den dobbelte 15 tommer line array højttaler bør hænge op højere. Og han skulle sætte højttalerne op i luften for den modellerede dækningsvinkel til arbejde. Hvis højttalerne er hængt op med kort højde, vil deres lydbølge let absorbere publikums ører. Det vil tabe den midterste og høje lyd. For at løfte højttalerne højere kan det gøre højttalerens lydbølger i luftstrålingsafstand langt, så auditoriet kan få nok lydstyrke.

Her er tre indlysende fejl, kan du finde andre?

Nu har du måske et spørgsmål: Hvad skal vi gøre for at oprette et godt pa-system til udendørs begivenhed? Disse retningslinjer hjælper dig med at oprette et PA-system som en ekspert.

Forbered i forvejen

Kontrol af lokalet på forhånd hjælper dig med at vide, om du har det rigtige udstyr. Du kan også finde ud af, hvilken type funktion der vil ændre sig. En tale eller præsentation kræver en anden indstilling i form af en musikalsk eller dramatisk præstation. Ankomme tidligt på D-dagen for at se om der er ændringer i de sidste øjeblikke. Du skal vide, at du skal fladere højttalerne på ujævnt underlag eller dække enheden med presenning. For at spare tid, kan du ansætte folk til at hjælpe dig, når du har et stort setup.

Kara-feedb

Opbygge hardware først

Dette hjælper dig med at udføre indstillinger, så du ikke bliver slået af ledninger. Sæt alt udstyr, hvor du vil have det. Hvis lokalet er lille, skal du placere de store højttalere på venstre og højre side af scenen og dreje lidt mod midten af rummet. For den bedste lydfremvisning skal du løfte højttaleren op. Før du begynder at konfigurere, skal du sørge for at forstå din enhed. Dette skyldes, at hvis du ikke er bekendt med de små ændringer i systemet, vil du blive forvirret.

Juster højttalerne korrekt

Når du udfører professionel installation af PA-system, skal du sørge for at placere højttalerne perfekt for at udnytte dem fuldt ud. Undgå at adskille dem langt væk, da dette kan medføre lange forsinkelser i lydoverførslen; Når højttaleren får tale, vil lyden blive hørt om få sekunder. Ekkoen vil irritere publikum og lade dem miste interessen for, hvad højttalerne sagde. Placer højttalerne tæt på hinanden, men sørg for, at hver højttaler har sit eget unikke område. Skærmhøjttalerne skal placeres på gulvet mod scenen, hvoraf den ene skal placeres midt i lokalet. En anden ting at overveje, når du placerer højttalere er vindretningen. Vinden kan blæse til lyden. For at undgå dette skal du placere højttalerne opad.

Kontroller overvågningssystemet

Dit overvågningssystem skal være stærkt nok til at opfylde behovene hos udøveren eller højttaleren. Udendørs arenaer er normalt store, og kunstnere kan bemærke, at deres plads er større end de er vant til. De kan have brug for mere foldning end i et indendørs mødested. Hvis du vil indstille et stort band, bland mindst fire skærme. Foder tre gennem scenens forside, en til bagsiden. Dette passer til de fleste bands.

VR10-S8028

Opsætning af blandingsbordet

Skrivebordet skal være midt i lokalet. Hvis dette ikke er muligt, skal du placere det på højre eller venstre side af scenen. Du kan bruge et digitalt skrivebord og slangesystem, der har indbygget behandling og er nem at konfigurere. Hvis du ikke er sikker på vejret eller spillestedet, skal du vælge et lavteknologisk blandingsbord. Det er også vigtigt at sikre, at dit gear er cased fordi ulykker kan forekomme.

Sørg for, at lyden af systemet ikke er for højt

Sørg for at kontrollere lydstyrken for højttalerne for at give komfort til lytteren. Hvis PA-systemet er for højt, kan folk forlade tidligt for at få en pause fra støj. Du kan bruge en spektrumanalysator eller lydmålere til at teste og udligne systemet.

Udfør en grundig kontrol efter installationen

Sørg for, at hovedsystemet fungerer korrekt efter installationen, fordi det er den vigtigste del. På denne måde kan du ændre eventuelle åbenbare problemer. Kør systemet i et par minutter, og følg derefter testsporet. Tag en tur rundt i lokalet og se om der er fejl i lyden. Hvis det er tilfældet, skal du justere enheden. Husk, at hver udendørs arena kræver en anden professionel pa systemopsætning, så vælg den facilitet der bedst passer til hver placering.

Sanway-VER