Hjem > Nyheder > Indhold

Trådløs mikrofon Omnidirektionel

Aug 15, 2017

Trådløs mikrofon Omnidirektionel

Mikrofon fuld ord liste

8 skrifttype

8-tegn pickup mode mikrofonen opfanger lyden fra mikrofonens for- og bagside, men henter ikke fra siden (90 graders vinkel). 8-type pickup mode mikrofon er normalt aluminium eller stor membran mikrofon.

EQ equalizer

Equalization (EQ) eller tone kontrol er en ideel måde at forme frekvensresponsen (eller lydkvaliteten) på. Equalizer kan løftes i et bestemt frekvensområde eller energi (amplitude). Det kan bruges til at opnå et fladt frekvensrespons på tværs af systemet eller kreativt bruges til at ændre lyden af ​​et bestemt instrument.

Lyt til forslag

Det anbefales at bruge en højttalerehøjttaler, headset eller headset til helt at skelne forskellen mellem mikrofonmodellerne.

Lydfiler optages i stereo, 192 kbps og MP3-formater.

retningsuafhængig

Den omnidirektive mikrofon har samme følsomhed for alle vinkler. Det betyder, at det jævnt kan hente lyden fra alle retninger. Derfor behøver mikrofonen ikke at pege til en bestemt retning, især for en mikrofon af en lapel-type. Ulempen ved omnidirektive mikrofoner er, at de ikke kan undgå unødvendige lydkilder, som f.eks. Broadcast-højttalere, så der kan være fløjter.

DB dB

Decibel (dB) er ikke måleenheder som fødder, tommer, pund. Decibel er en sammenligning mellem de to værdier og er et almindeligt udtryk for elektriske og akustiske målinger. Decibel er tal, der repræsenterer to numeriske værdier (såsom spænding). Det er faktisk et logaritmisk forhold, der har til formål at reducere den større måling til et mindre og brugervenligt område. Decibel-forbindelsesformlen for spændingen er: dB = 20 x log (V1 / V2)

adskillelse

Den såkaldte "diversity" radiomodtager har to separate antenner for at sikre kontinuerlig modtagelse af signalet. Hvis signalet på en antenne er svag eller støjende, kan den anden antenne modtages for at undgå manglende koder og støjende signaler.

Bevæger sig

Dynamisk mikrofonkonstruktion er relativt enkel, så økonomisk og holdbar. De kan modstå ekstremt højt lydtryk og næsten fri for ekstrem temperatur eller fugtighed.

Den bevægelige mikrofon bruger membran, talespole og magnet til at optage lyd. Bagsiden af ​​membranen er forbundet med en talespole, der omgiver magnetfeltet. Lyden optaget af membranen bevirker, at talespolen i magnetfeltet vibrerer for at frembringe en induceret strøm.