Hjem > Nyheder > Indhold

Trådløse mikrofonradiobølger

Oct 12, 2017

Trådløse mikrofonradiobølger

Sådan fungerer det trådløse mikrofonsystem: Senderen drives af et batteri, og mikrofonen konverterer lyden til et lydsignal. Efter at det interne kredsløb er behandlet, overføres radiobølgerne, der indeholder lydinformationen, til det omgivende rum.

Modtageren drives i almindelighed af lysnettet, modtaget af modtageantenne for at sende radioen fra senderen, gennem den interne kredsløbsbehandling, ekstraherer lydsignalet og gennem udgangssignalledningen til lydforstærkningssystemet for at fuldføre den trådløse transmission af lyd signaler. En modtager kan som regel indeholde 1 sæt, 2 sæt eller 4 sæt modtagelseskredsløb for henholdsvis 1, 2 eller 4 eller 8 til det trådløse mikrofonsignal, kendt som "en træk en", "en træk to" eller "en træk fire" en træk otte modeller. En af de mest almindelige modeller til at trække to.

Den trådløse mikrofon er i det væsentlige et envejs trådløst kommunikationssystem. Professionel mikrofon som navnet antyder er forskellig fra den almindelige civile mikrofon.

Fra kategorien op til den nuværende hovedkondensormikrofon (herunder electret kaldes også prepolarisering), dynamisk mikrofon, aluminium med en mikrofon .........

Fra den funktionelle gruppe, der skal opdeles i tre kategorier:

For det første mikrofonens ydeevne, hovedbrug af mobilmikrofon og kondensatormikrofon (hovedsagelig baseret på brug af lejligheder og forskellige krav).

For det andet omfatter optagemikrofonen, hovedbrugen af ​​kondensatormikrofon og aluminiummikrofon, indspilning af kondensatormikrofon ikke elektretmikrofonen.

For det tredje, konferencen med en mikrofon, den primære brug af elektret og en lille mængde bevægende spole Mike. På nuværende tidspunkt er markedsføringen af ​​mikrofonen opdelt i to kategorier: den ene bevæger spiralmikrofonen. Dens hovedtræk er lydkvaliteten er god, behøver ikke strømforsyning, men prisen er forholdsvis høj. En anden type mikrofon er en elektretmikrofon. Dens egenskaber er holdbare, høj følsomhed, behovet for 1,5 ~ 3V strømforsyning, lydkvalitet end prisen på den bevægelige spole mikrofon at være værre. Men prisen er forholdsvis lav, egnet til broadcast-mikrofon.

Som en hjemmemikrofon kan det bedste valg af bevægelig spole på grund af sin lydkvalitet end andre typer bedre, du virkelig gengive den menneskelige stemme og ikke let i mængden af ​​miljøet og lydudstyret fra fløjten, beskadige højttaleren diskanthøjttaler. Autentiske varer er sædvanligvis smukt pakket, designet er også meget smukt, mikrofonen skal være i hænderne på en tung følelse, føler sig godt tilpas, skærmen bør ikke være burr, men kan ikke beskadiges. Mikrofonen skal have et varemærkemærke, der er i overensstemmelse med mikrofonen.

Efter at have valgt deres egne produkter, kan du bruge en højkvalitets importeret high-quality lydtestmaskine. Testmaskine, mikrofonen i lydhovedtelefonstikket, lydstyrken til et minimum med en tilfældig cd-afspiller eller VCD-afspiller til at afspille ægte musikbælte, lydstyrken er lille, åben mikrofonkontakten, denne gang finder du mikrofonen a Kun en lille højttaler, du kan bruge en anden mikrofon test, vælg den bedste lydkvalitet af a.