Hjem > Nyheder > Indhold

Trådløs mikrofonsignalkvalitet

Sep 07, 2017

Trådløs mikrofon Signalkvalitet

Den trådløse mikrofons signalkvalitet har direkte indflydelse på transmissionsafstanden. Signalkvaliteten (S / N) er tæt forbundet med transmissionseffekten, fordelingen af ​​den rumlige feltstyrke, modtagerens kvalitet, transceiverantennens effektivitet og den eksterne interferenskilde.

(1) for at løse de elektromagnetiske feltstyrkefluktuationer i foranstaltningerne

På grund af reflektion og absorption af indendørs objekter, multikanalsudbredelsen af ​​elektromagnetiske bølger og andre faktorer, således at området for elektromagnetisk bølgeintensitet er meget kompleks, på nogle steder stærk feltstyrke, nogle steder for at reproducere "skyggen" område eller endda død. Når afstanden mellem senderen og modtageantenne ændres hyppigt, ændres feltstyrken af ​​den svingende ændring også. Når modtageantenne i det svage felt stærk position, vil der være "mute" punkt eller lydkvalitet forringelse. Til dette formål, i den trådløse mikrofon modtager ved hjælp af dual antenna diversitet modtager teknologi (Diversity) og AGC automatisk forstærkning kontrol teknologi til at gøre op. Den mangfoldighed, der modtager teknologi, er at indstille to sæt af den samme modtagende antenne og to modtageenheder i modtageren og automatisk registrere og automatisk vælge det stærke envejs modtagelsessignal gennem computerchip kredsløb i maskinen som modtagelsessignalet Control med det næste kan effektivt løse problemet "dæmp".

Desværre er der mange billige falske dual antenne trådløse mikrofonmodtagere på markedet, der ikke løser problemet "mute", bortset fra at der er to modtagende antenner og ingen mangfoldighed modtagende enheder.

(2) Overfør strøm af trådløse mikrofoner

Forøgelse af transmissionseffekten øger transmissionsafstanden for den trådløse mikrofon. Den trådløse mikrofons transmissionseffekt begrænses imidlertid af indflydelsen fra radiobølgen på menneskekroppen, batteriets levetid og interferensen med det tilstødende udstyr. Transmissionseffekten af ​​det kommercielt tilgængelige produkt er begrænset til 2mW til 50mW. På grund af de tekniske årsager til enheden er transmissionseffekten af ​​VHF-båndet meget lettere at gøre end transmissionseffekten af ​​UHF-båndet, og prisen er billigere. (3) modtage, send antennen

Type og længde af de indgående og udgående antenner har direkte indflydelse på antennens forstærkning og effektivitet. Effektiv modtagelse, antennen bruges 1/2 bølgelængde af den omnidirektive radiator antenne (halvbølge oscillator antenne). Hvis antennens længde ikke svarer til bølgelængden, vil den direkte påvirke transmissionsafstanden. UHF har en kort bølgelængde, så UHF-antennen har en kortere længde end VHF-antennen, og senderantenne er lettere at installere.