Hjem > Nyheder > Indhold

Trådløs mikrofon Brug færdighedsredigering

Aug 02, 2017

Trådløs mikrofon Brug færdighedsredigering

Brug færdighedsredigering

Brug ikke den trådløse mikrofon på nethovedet:

Mange udøvende kunstnere, med håndfladen, der holder mikrofonhovedet i vejen, er en alvorlig skade på mikrofonens lydkvalitet og retningsevne for den mest dårlige holdning, i en sådan gestus at bruge mikrofonen, selvom den mest dyrt valg af mikrofon, god karakter og dermed tab af tone! Resultatet af at holde hovedet med håndfladen er lig med lydkredsen omkring lydkammeret eller ændring af luftkammerets resonansfrekvens, hvilket resulterer i en alvorlig forringelse af mikrofonens frontfrekvensresponskarakteristika og adskillelsen af den pegende karakteristik, Effekt forårsaget af en bestemt frekvens af resonans og forbedring af genereringen af ​​feedback lyd. Selv om den trådløse mikrofon, fordi der ikke er nogen online-syninger, er det nemt at bruge sikkert, men brugerne studerer ofte ikke mikrofonen omhyggeligt for at tage den korrekte stilling, enhver forståelse af mikrofonen i hovedet, så brugen af ​​krop vil miste originalen mikrofonens egenskaber. En sanger til at bruge mikrofonen til at gengive den vidunderlige lyd af den vidunderlige sang, skal du først lære at tage mikrofonens korrekte stilling. Tage mikrofonens stilling er meget enkel, husk bare et vigtigt princip: uanset hvordan du tager, er det ikke fanget i mikrofonhovedet; Den korrekte brug af gestus bør holdes i mikrofonkroppen.

Den ene hånd til at gribe to trådløse mikrofoner er den mest seriøse måde at bruge den på:

I tv-programmet fandt man ofte, at nogle politiske figurer på den ene side, mens du holder to eller endda tre trådløse mikrofoner ved hjælp af objektivet, er meget overrasket, det er en meget forkert måde at bruge, ved ikke, det er brugerens anmodning eller lydteknikfirmaets " skabelse "Hvis den førstnævnte også er forfatteren til den oprindelige situation, bør det være sidstnævntes faglige personale til en sådan ordning, at være slået tre store bord!

Fordi senderens to forskellige frekvenser nær brug af, vil producere den harmoniske forvrængning af den interne kontrol, jo tættere frekvensen eller jo mere alvorlige forstyrrelser i den samtidige brug af systemet med flere kanaler vil blande hinanden og modtage Problemet med ustabilitet er mere alvorligt.

To eller flere trådløse mikrofoner ud over den høje frekvens harmoniske interferens vil give et problem, desto mere alvorlig er mikrofonen til at producere lydfasen og retningen af ​​interferens, beskadiger de normale lydkvalitetsegenskaber for den oprindelige mikrofon. Når mikrofonens lydfrekvens er den samme, vil udgangen af ​​de to mikrofoner blive tilføjet, hvilket resulterer i et boost i lydstyrken af ​​højttaleren. Hvis fasen er omvendt, trækkes mikrofonens udgang fra, hvilket resulterer i utilstrækkeligt volumen af ​​forstærkeren. Mikrofonens retningsevne skyldes også de to mikrofons nærhed for at blande hinanden, således at de oprindelige gode retningsegenskaber for forringelse, graden af ​​forringelse af disse funktioner med afstanden mellem de to mikrofoner er proportionelle, så brugeren bør undgå at holde to eller to eller flere trådløse mikrofoner på samme tid for at undgå volumen, frekvensrespons og retningsforringelse. Nogle mennesker tror måske at tage nogle flere for at undgå brugen af ​​en mikrofon i tilfælde af fejl, den anden kan også bruges. For at forhindre brugen af ​​trådløse mikrofoner i undtagelsen kan man ikke løse denne "fod to både" -tilgang, men på grund af denne forkerte brug vil det føre til mere alvorlige ændringer i problemets egenskaber, Udskift "for at erstatte "samtidig" brug for at undgå det ovennævnte mangler. Hvis du skal bruge flere mikrofoner på samme tid, skal du trække afstanden til multichipmikrofonen mindst 30 cm over for at reducere ændringen i mikrofonegenskaber.