Hjem > Nyheder > Indhold

Trådløs mikrofon Brug færdighederne

Oct 23, 2017

Trådløs mikrofon Brug færdighederne

De færdigheder, der anvendes af den trådløse mikrofon

1, kan hånden ikke holde mikrofonhovedet, hånd- og hovedkammerresonansfrekvensen vil sandsynligvis medføre tilbagekoblingslyd Dette vil påvirke mikrofonens lydkvalitet alvorligt

2, kan hånden ikke holde bunden af ​​mikrofonen, den generelle mikrofon er bunden af ​​den trådløse, hånden holder bunden vil reducere antennens lanceringseffektivitet og forkorte modtagelsesafstanden for at gøre stabiliteten forringet, især begge håndgreb bunden, sende kraft.

3, afstanden mellem mikrofonen kan ikke være for langt fra munden kan ikke være for langt, for tæt vil gøre lydstyrken er for stor, der vil være puff pop lyd nemt føre til forstærker forvrængning. For langt faldt lydstyrken, hvis lydstyrken på forstærkeren øges, det er let at føre til lyd.

4, mikrofonets synspunkt, påvirker det sangerens lydkvalitet. Når vi er fladt med mikrofonen, er det samlet, lydkvaliteten er stor, men også den mest rigelige. Det dårlige er, at du lavede som "P, B, q" og andre lyde, der er tilbøjelige til at sprede hvedefænomen. Mikrofonhovedet væltet, at samle lyden vil understrege basen, stemme højere venner synger triste sange kan bruges til at tage denne vej for at tage hvede. Mikrofonhovedet ned, lyden af ​​den højeste lyd, vi er ikke vanskelige at se på fjernsyn, er de stjerner i melodien, der er relativt høje, vil gøre denne handling. De tekniske indikatorer på mikrofonen kan vise sine elektroakustiske egenskaber, men kan ikke repræsentere mikrofonens lydkvalitet. F.eks. Kan en frekvensresponskurve trofast vise, hvordan mikrofonen registrerer sinusformet frekvens. Men i hvert fald detaljerede, grundige klare tekniske parametre kan ikke vise den faktiske lydkvalitet.

Det meste af mikrofonsteknologien er den mest grundlæggende enhed af dB. Decibel er et relativt tal, der svarer til det menneskelige øre i lydtrykket under forandringskurven. Desuden er ændringen i decibel meget glat og i forhold til lydtryksdataene fra de enorme ændringer. Decibels er baseret på et bestemt lydtryk som en reference i forhold til værdien, som regel 20 mikropars af det menneskelige øre, opfattes kun som en reference, defineret som 0 dB. Bemærk at 0 dB ikke betyder, at der ikke er nogen lyd, det er kun baseret på flertallet af folks ører for lyden af ​​den opfattede grad af en angivet værdi.

Frekvensrespons

Frekvensresponskurven illustrerer mikrofonens evne til at omdanne lydens energi til et elektrisk signal og gengives, om signalet er troværdighed eller når det er indtastet. Pas på ikke at fejle frekvensområdet som frekvensrespons. Mikrofonens frekvensområde angiver i de fleste tilfælde, at mikrofonen optager bandet, men der kan være fejl.

Frekvensområde: opsamlingsakse indad: 20Hz - 20kHz ± 2dB

Frekvensresponskurve: Forskellige optagefrekvensresponskurver Mange professionelle udstyrsproducenter leverer altid en række frekvensresponskurver, som er nyttige til at forstå, hvordan mikrofonen reagerer i forskellige lydfelter og i forskellige retninger.

Pickup-aksens respons

Svaret inden for pickup-aksen henviser til mikrofonens respons til lyden fra membranets forside (0 °). Denne indikator vil variere afhængigt af afstanden til afhentningen, for eksempel er den umiddelbare virkning af en enkeltpegende mikrofon et eksempel.